fbpx

Zielsafstemming

Een Zielsafstemming is een moment waarop ik me afstem op jouw energie, jouw Ziel, jouw hogere zelf, de Spirits en daarbij dingen doorkrijg voor jou.
Een Zielsafstemming vindt plaats op afstand.
Liever in gesprek en waarbij ik dingen doorkrijg? Dan is een gesprek met de ziel ofwel Soulclear Conversation iets voor jou.Hoe werkt een Zielsafstemming precies?

Ik stem me eerst af op mijn eigen energie en vraag of ik me voor jou mag afstemmen.

Daarna stap ik eerst in jouw persoonlijke energie.
Ik voel in mijn lichaam dingen, ik zie beelden, en ik krijg woorden, zinnen en/of vragen door die gezegd of gesteld mogen worden.
Doordat ik alles benoem wat er gebeurt en wat ik doe, neem ik je helemaal mee in de Zielsafstemming en alles wat er op dat moment gezegd, gevoeld en doorgegeven mag worden.

Je stelt een open vraag of je geeft een thema waar je meer over te weten wilt komen. Hier stem ik mij ook op af om te zien wat daarvan door mag komen vanuit jouw hart/Ziel/hogere zelf/Spirits.

Een reading aan de hand van 1 vraag of thema duurt ca. 30 minuten. Je krijgt dus een audio opname van ongeveer een half uur doorgestuurd.


Wat krijg ik zoal door?

Ik zie voornamelijk figuren, objecten, dieren, kleuren, etc. dus geen personen, en al helemaal geen dingen die jij niet wilt dat ik zou zien.
Ik krijg dingen door die op dat moment tegen jou gezegd mogen worden. Je krijgt alleen informatie die je op dat moment aankunt of waar je op dat moment of na een aantal dagen of weken iets mee kunt.

Heel vaak krijg ik dingen door waarbij het van belang is dat er goed doorvoelt wordt. Vaak worden bepaalde boodschappen cryptisch doorgegeven om zo echt de ontvanger aan het denken, voelen, ‘werk’ te zetten.
Bepaalde woorden, beelden, gevoelens, uitspraken, kunnen bij jou ook weer dingen oproepen. Wat doet het bij jou, of in jou? Wat gebeurt er in jouw lichaam?
Voel je bijvoorbeeld een emotie opkomen of misschien een weerstand.
Of komt er meteen iets in je op tijdens de afstemming, dan mag je dat allemaal serieus nemen en meenemen in het geheel.
Dit heeft namelijk allemaal iets te vertellen.


Wat gebeurt er na een Zielsafstemming?

Een afstemming is niet iets wat je zomaar aanvraagt en dan links laat liggen.
Je krijgt informatie door die misschien niet allemaal meteen landt, maar tijd nodig heeft om te integreren, te laten landen, of mee aan de slag te gaan.

Ons brein kan niet altijd alles registreren en daarom is een afstemming heel vaak voor een langere periode van toepassing. Zo krijg ik heel regelmatig te horen dat maanden later nog puzzelstukjes op de plek vallen of dat er iets opnieuw onder de aandacht mocht komen of nog steeds enorm kloppend is.

Een afstemming is een opname die je op elk moment weer terug kunt luisteren. Er worden dingen gezegd en vragen gesteld.
Daarom is het heel fijn als je achteraf wat voor jezelf opschrijft, de antwoorden uitschrijft en bijvoorbeeld ook wat er bij jou binnen kwam of wat je juist niet begreep.Ervaringen met een zielsreading

“Lieve Wendy, dank je wel voor de reading🙏🏻 Het was heel fijn om ernaar te luisteren. Je vertelt heel duidelijk wat je voelt en ziet. Ik heb vooral duidelijkheid en bevestiging gekregen in hetgeen wat ik al voelde. Een stapje terugdoen en de focus houden. Mooi dat jij dit ook zo doorkreeg. De Wolf mag mij hierin helpen. Wat een mooie betekenis heeft hij ook! dank je wel nogmaals🍀🙏🏻”
Kim Ceelen

“De Reading heeft mij nog meer inzichten gegeven. Maar ook een teken dat ik goed op weg ben, doordat bepaalde thema’s heel herkenbaar zijn. Ik heb geen specifieke vraag gesteld en door laten komen wat er voor mij bestemd is door te komen.
Dus heel fijn om die bevestiging te krijgen, maar ook om nog meer te geloven en de motivatie krijgen om ermee door te gaan. Wendy heeft een hele prettige stem om naar te luisteren. Gun jezelf zo’n mooie Reading!”
E.S.

“Ik vond het prachtig hoe je me meenam in de Reading. Sommige stukken waren heel herkenbaar en ook confronterend, want heel veel wist ik wel.
Hoe jij dingen aanvoelt, heel bijzonder hoe je dat doet! Super mooi!
Ik wil je echt bedanken voor jouw energie en de tijd die je hiervoor neemt.
Ik wil je echt bedanken voor alles!”
E.

“Lieve Wendy, telkens als ik een recensie wilde typen over de soulreading kwamen er dingen tussen. Nu begrijp ik waarom! Ik had al in contact met je aangegeven dat er een deel van de reading te maken had met de vrouwenlijn aan mijn moeders kant. Ik heb vanmorgen een fantastisch gesprek gehad met mijn moeder. Zoveel “aha” momenten, kwartjes die vielen bij mij en haar, zoveel puzzelstukjes die ineens wel pasten!!!!! Ik ben er van overtuigd dat door jouw reading ik al dingen kon en mocht helen waardoor deze ruimte nu beschilbaar was bij zowel haar als mij. Duizendmaal dank hiervoor! Ik kom zeker nog bij je terug want mijn wandeling is never ending en ik ben nog wel even op weg 😋 maar ik weet nu zeker dat jij een van de personen bent waar ik graag een stuk mee wandel!!! Dank je wel! 😘😘😘”
Dagmar Demeza


Wat zijn de kosten?

Een reading met 1 vraag/thema kost €40,-

Een zielsreading met 2 vragen/thema’s kost €50,-

Een reading met 3 vragen/thema’s kost €60,-

Het is mogelijk om een gesprek aan te vragen na een reading om eventueel een vraag voor te leggen of meer opheldering te vragen.
Een reading met 1 vraag/thema met een gesprek via Zoom van 30 minuten is €65,-

Wil jij graag een zielsreading aanvragen?
Bel of stuur een appje naar 0611233972.
Of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.


0