fbpx

&door met Wendy

Mijn naam is Wendy Huijbers-Breepoel en ik begeleid mensen op hun pad naar bewustwording. Dit gebeurt meestal na een levensveranderende gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een burn-out, depressie of verlies.

Begin november 2017 kwam ik met een burn-out thuis te zitten van mijn werk. Op dat moment zei ik, “dit gaat mij niet nog een keer overkomen!”
Ik heb heel veel innerlijk werk mogen verrichten en enorme stappen binnen het spirituele mogen maken sinds die tijd.
Achteraf zie ik deze burn-out als een zegen, omdat ik anders niet de persoon was geweest die ik nu ben en die ik behoor te zijn.


Ik begeleid jou graag naar een prachtige toekomst waarin jij weer volledig weet wie je bent en waarom je hier bent!


Wist je dat!?

&door met Wendy

Graag stel ik mijzelf ook even aan je voor. Want wie gaat jou begeleiden? Wist je dat…

* Ik een Zeeuws meisje ben. Geboren en getogen in Axel, Zeeuws-Vlaanderen.

* Ik alweer 19 jaar woonachtig ben in Brabant (laatste 5 jaar in Boxtel).

* Mijn favoriete eten, Italiaans eten is.

* Ik als klein meisje, maar nu nog steeds, enorm leergierig ben. Ik wil altijd meer weten.

* Ik in mijn vrije tijd graag lees, mediteer, dans en gek doe.

*Ik een hoogsensitieve ADHD-er ben.


Wat je van mij kunt verwachten?

Je kunt van mij begeleiding verwachten waarbij ik het beste uit jouZelf naar boven haal.
We kijken samen wat jij nodig hebt en gaan daar dan ook samen mee aan de slag.
Ik werk discreet en jouw proces is blijft dan ook altijd tussen ons.


Waarom de naam &door?

De naam ‘&door’ is in eerste instantie ontstaan omdat ik tijdens de periode van het veranderen van mijn leefstijl weleens een moment tegenkwam dat het even wat minder soepel ging. Ik pepte mezelf dan weer op door te eindigen met het positieve “en we gaan weer door!!”

Daarentegen merkte ik ook dat ik altijd maar door ging met alle ballen van werk, kinderen, huishouden, etc. vol te houden EN dat ik ook altijd maar DOOR ging. Wat stress betreft is het juist goed om pas op de plaats te nemen en niet steeds maar ‘&door’ te gaan.

Zo heeft het zowel een positieve als een negatieve kant. Maar beide kanten kunnen heel behulpzaam zijn in het behalen van je doel. Of dit doel nu is om die fijne leefstijl te krijgen en te behouden, of dat je de rust vindt die je nodig hebt in het dagelijks leven.

Zo kwam ik op het idee om ‘&door’ ook echt als naam te gaan gebruiken. Er zijn af en toe wel mensen die denken dat ik Door heet, maar ik heet Wendy.


Je kunt hier altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Hier vind je meer over mijn aanbod.


Ik nodig je uit om mij een mail te sturen waarin je mij jouw ervaring met een burn-out deelt.

Ik zie jouw mail heel graag tegemoet.

Groetjes Wendy


    0