fbpx

Wie is &door

Mijn naam is Wendy Huijbers-Breepoel en ik bied 1-op-1 coaching op het gebied van stress, burn-out, hormonen en voeding.

Sinds augustus 2017 ben ik zelf 25 kilo afgevallen. Vooral in het begin ging het heel erg goed. Toen ik begin november van datzelfde jaar met een bijnieruitputting (burn-out) thuis kwam te zitten van mijn werk verschoof mijn focus van afvallen naar het verkrijgen van meer energie. Toch wilde ik de nieuwe leefstijl niet kwijtraken. Ook al viel ik niet snel meer af, ik wist de leefstijl toch te behouden en zat langzaam maar zeker steeds beter in mijn vel. Ik heb niet alleen de gezonde leefstijl gecreëerd die bij mij past, maar ben ook mijn burn-out als een nieuw mens te boven gekomen. Vanuit die ervaring is het mijn missie geworden om jou te helpen bij één of meerdere van bovengenoemde problemen. Jou helpen naar een mooie toekomst waarin jij jezelf weer volledig omarmt, geeft mij enorm veel energie. 


Wist je dat!?

Graag stel ik mijzelf ook even aan je voor. Want wie gaat jou coachen? Wist je dat…

* Ik een Zeeuws meisje ben. Geboren en getogen in Axel, Zeeuws-Vlaanderen.

* Ik alweer 19 jaar woonachtig ben in Brabant (laatste 5 jaar in Boxtel).

* Ik een eetverslaving heb gehad.

* Mijn favoriete eten, Italiaans eten is.

* Ik als klein meisje, maar nu nog steeds, enorm leergierig ben. Ik wil altijd meer weten.

* Ik in mijn vrije tijd graag lees, mediteer en aan yoga doe.


Wat je van mij als coach kunt verwachten?

Natuurlijk dat je je hulpvraag in vertrouwen bij mij neer kunt leggen. Ik stuur je een korte vragenlijst toe zodat ik ons gesprek kan voorbereiden. Tijdens ons eerste gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Daarna komen we tot de kern van jouw probleem, waarna ik je kan adviseren in vervolgstappen. Samen maken we een plan dat bij jou als uniek persoon past. Het is een plan dat goed voelt en waarmee je zeker vooruitgang gaat boeken, mits je over de juiste motivatie beschikt. Jij gaat toch voor die gezonde leefstijl, stressreductie, hormonen die in balans zijn?


Ik kan jou op drie manieren helpen:

Stress managen

Ik noemde mezelf altijd een stresskip. Gelukkig heb ik lering getrokken uit mijn burn-out. Wat velen zeggen klopt echt. Je komt er herboren en als een nieuw persoon uit. Ik help je graag met mijn ervaring. Ik ken de klappen van de zweep en leer jou omgaan met stress.

Hormonen

Naast de persoon zelf, richt ik mij ook op de hormonen. Zodra onze hormonen uit balans zijn, kan er een kettingreactie ontstaan in ons lichaam. Dit kan allerlei klachten veroorzaken. We zoomen samen in op deze klachten en komen tot een plan van aanpak, zodat je praktisch aan de slag kunt. Dit met als resultaat dat je een gezonde leefstijl eigen weet te maken die klachten helpt reduceren.

Afvallen

Zelf heb ik heel wat pogingen gedaan en diëten gevolgd om af te vallen. Helaas was mijn ervaring niet altijd even goed, omdat ik de persoonlijke kant mistte. Ik ben anders dan iemand anders, dus de programma’s die iedereen kan volgen hielpen voor mij niet. Niemand kwam tot de kern, waardoor ik iedere keer weer opnieuw begon met afvallen. Mijn doel is om jou handvatten te bieden die jou helpen bij het vinden van de leefstijl die bij jou past en die je jezelf over 30 jaar nog ziet toepassen.

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Hier vind je meer over mijn aanbod.

Ik nodig je uit om mij een mail te sturen waarin je jouw grootste uitdaging omschrijft omtrent afvallen of omgaan met stress.

Ik zie jouw mail heel graag tegemoet.

Groetjes Wendy