fbpx

&door met Wendy

Mijn naam is Wendy Huijbers-Breepoel en ik bied 1-op-1 coaching op het gebied van burn-out.

Begin november 2017 kwam ik met een bijnieruitputting (burn-out) thuis te zitten van mijn werk. Op dat moment zei ik, “dit gaat mij niet nog een keer overkomen!” Ik heb mijn eigen weg naar herstel gevonden. Het was een hele zoektocht die mij veel tijd, energie en geld heeft gekost. Toch ben ik blij met mijn burn-out ervaring, omdat het mij heeft veranderd en verbeterd als persoon. Ik ben mijn burn-out als een nieuw mens te boven gekomen. Vanuit die ervaring is het mijn missie geworden om jou te helpen bij het te boven komen van een burn-out of het voorkomen van een terugval in een burn-out.


Ik help jou naar een mooie toekomst waarin jij jezelf weer volledig omarmt!


Wist je dat!?

&door met Wendy

Graag stel ik mijzelf ook even aan je voor. Want wie gaat jou coachen? Wist je dat…

* Ik een Zeeuws meisje ben. Geboren en getogen in Axel, Zeeuws-Vlaanderen.

* Ik alweer 19 jaar woonachtig ben in Brabant (laatste 5 jaar in Boxtel).

* Mijn favoriete eten, Italiaans eten is.

* Ik als klein meisje, maar nu nog steeds, enorm leergierig ben. Ik wil altijd meer weten.

* Ik in mijn vrije tijd graag lees, mediteer en aan yoga doe.

*Ik een hoogsensitieve ADHD-er ben.


Wat je van mij als coach kunt verwachten?

Natuurlijk dat je je hulpvraag in vertrouwen bij mij neer kunt leggen. Ik stuur je een korte vragenlijst toe zodat ik ons gesprek kan voorbereiden. Tijdens ons eerste gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Daarna komen we tot de kern van jouw probleem, waarna ik je kan adviseren in vervolgstappen. Samen maken we een plan dat bij jou als uniek persoon past. Het is een plan dat goed voelt en waarmee je zeker vooruitgang gaat boeken.


1x, nooit weer in een burn-out!

Ik richt me voornamelijk op vrouwen die al een burn-out gehad hebben.
Uit ervaring weet ik dat de overgang van, in een burn-out zitten, naar je ‘normale’ leven weer oppakken moeilijk kan zijn. Het terugvallen in oude patronen ligt soms op de loer.

In de praktijk krijg ik veel cliënten die een burn-out gehad hebben en bang zijn voor een terugval. Samen kijken we naar de struikelpunten, de drempels en geef ik handvatten om een volgende burn-out voor te kunnen blijven.


Hormonen
Ik richt mij ook op hormonen. Zodra onze hormonen uit balans zijn, kan er een kettingreactie ontstaan in ons lichaam. Dit kan allerlei klachten veroorzaken. Vooral het stresshormoon cortisol is een grote boosdoener! Als je bepaalde klachten ervaart, zoomen we samen in op deze klachten en kijken we wat je zoal kunt doen om je hormonen weer in balans te krijgen.
Lees hier meer over Hormoonfactor Trainer.


HSP en AD(H)D
Daarnaast richt ik mij ook op HSP en AD(H)D. Zelf heb ik de combinatie, en door mijzelf in beiden te verdiepen, weet ik dat burn-out veel voorkomt bij beiden.
Lees hier meer over HSP en AD(H)D.


Waarom de naam &door?

De naam ‘&door’ is in eerste instantie ontstaan omdat ik tijdens de periode van het veranderen van mijn leefstijl weleens een moment tegenkwam dat het even wat minder soepel ging. Ik pepte mezelf dan weer op door te eindigen met het positieve “en we gaan weer door!!”

Daarentegen merkte ik ook dat ik altijd maar door ging met alle ballen van werk, kinderen, huishouden, etc. vol te houden EN dat ik ook altijd maar DOOR ging. Wat stress betreft is het juist goed om pas op de plaats te nemen en niet steeds maar ‘&door’ te gaan.

Zo heeft het zowel een positieve als een negatieve kant. Maar beide kanten kunnen heel behulpzaam zijn in het behalen van je doel. Of dit doel nu is om die fijne leefstijl te krijgen en te behouden, of dat je de rust vindt die je nodig hebt in het dagelijks leven.

Zo kwam ik op het idee om ‘&door’ ook echt als naam te gaan gebruiken. Er zijn af en toe wel mensen die denken dat ik Door heet, maar ik heet Wendy.


Je kunt hier altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Hier vind je meer over mijn aanbod.


Ik nodig je uit om mij een mail te sturen waarin je mij jouw ervaring met een burn-out deelt.

Ik zie jouw mail heel graag tegemoet.

Groetjes Wendy


0