fbpx

Werken op zielsniveau

Met werken op zielsniveau bedoel ik dat ik contact maak met jouw ziel met een vraag of als je een boodschap door wilt krijgen.
Hier voel je niets van en merk je niets van.
Maar naast de ziel, kunnen er ook andere boodschappen van spirit guides of Engelen en dergelijke doorgegeven worden op zielsniveau.

Jouw ziel praat met jou via het onderbewuste, via je intuïtie en je hart.
Het is voor velen van ons moeilijk om met onze ziel in contact te komen. We zijn daar vaak voor afgeschermd.
De ziel heeft veel te vertellen, en dit kan op ieder moment ook verschillend zijn. Zo kan het ene moment aangegeven worden dat er rust gevonden mag worden in zichzelf, en het andere moment dat er iets vastzit in het lichaam wat eruit mag bijvoorbeeld.

Door mijn ervaring met werken op zielsniveau, bied ik diensten aan om anderen boodschappen door te kunnen geven vanuit hun eigen ziel, hun ‘spirit team’, het Universum, Engelen, hoe je het wilt zien. Er zijn in ieder geval genoeg helpers die bepaalde boodschappen door willen geven als mensen daarvoor open staan of om hulp vragen.

Wat bied ik aan?

  • Zielsreading
  • Zielsboodschap
  • Wolken fluistering

Maar kijk ook zeker even bij ‘Gesprek met de Ziel’ en ‘Awaken your Soul session’!


Zielsreading

De zielsreading gebeurt op basis van een vraag die gesteld wordt. Dit is geheel op afstand, dus je kunt ondertussen gewoon boodschappen doen bij wijze van. Je voelt er niets van en merkt er niets van.

Tijdens de reading praat ik met een recorder alles in wat ik voel, zie, ervaar, hoor. Deze opname stuur ik dan door. Deze kun je thuis op het gemakje terugluisteren en ook zo vaak beluisteren als je wilt.

Een reading kost €25,-
Zou je graag ook een uitgetypte reading ontvangen, dan zijn de kosten €35,-Zielsboodschap

De zielsboodschap is korter dan de reading, maar krachtig. Ik vraag om beelden te mogen zien. Hetgeen ik te zien krijg schrijf ik op en bij deze beelden hoort een boodschap. Deze schrijf ik ook uit.
Ik schrijf het uit met pen en papier omdat het fijn is om in flow te schrijven en eventueel er een kleine schets bij te zetten van hetgeen ik te zien kreeg.
Ik maak een foto van de boodschap en deze stuur ik naar je door.

Een boodschap kost €11,11


NIEUW!! Wolken fluistering

De wolken brengen ons boodschappen.
Deze boodschappen komen niet altijd bij ons door.
Valt je oog op een bepaalde vorm, een wolkenformatie, een bepaalde lichtinval, etc. maak er een foto van en stuur deze naar me door.
Ik werk dan uit wat de bepaalde wolken jou willen vertellen.

Bijvoorbeeld zie ik in het plaatje hierboven een stamhoofd van Indianen, die wel vaker tot mij komt in beelden die ik voor mijzelf zie. Hij brengt dan een boodschap voor mij mee.

Een wolken fluistering kost €9,99.


Bovenstaande kun je allemaal aanvragen via de mail info@n-door.nl , WhatsApp 0611233972, of via social media (FB: en-door met Wendy & Instagram: inbalans_endoor.
Contact

Ik hoor graag van je welke prachtige beelden, boodschappen of antwoorden ik je mag doorgeven.

0