fbpx

Werken op zielsniveau

Met werken op zielsniveau bedoel ik dat ik contact maak met jouw ziel met een vraag of als je een boodschap door wilt krijgen.
Hier voel je niets van en merk je niets van.
Maar naast de ziel, kunnen er ook andere boodschappen van spirit guides of Engelen en dergelijke doorgegeven worden op zielsniveau.

Jouw ziel praat met jou via het onderbewuste, via je intuïtie en je hart.
Het is voor velen van ons moeilijk om met onze ziel in contact te komen. We zijn daar vaak voor afgeschermd.
De ziel heeft veel te vertellen, en dit kan op ieder moment ook verschillend zijn. Zo kan het ene moment aangegeven worden dat er rust gevonden mag worden in zichzelf, en het andere moment dat er iets vastzit in het lichaam wat eruit mag bijvoorbeeld.

Door mijn ervaring met werken op zielsniveau, bied ik diensten aan om anderen boodschappen door te kunnen geven vanuit hun eigen ziel, hun ‘spirit team’, het Universum, Engelen, hoe je het wilt zien. Er zijn in ieder geval genoeg helpers die bepaalde boodschappen door willen geven als mensen daarvoor open staan of om hulp vragen.

Wat bied ik aan?

  • Soulclear Message ofwel Zielsboodschap (boodschap aan de hand van beelden die ik voor jou mag zien. Je krijgt dan een uitgeschreven boodschap met uitleg van de beelden die ik te zien kreeg zodra ik me op jou afstemde)
  • Zielsreading (reading meestal naar aanleiding van een vraag of thema. Ik stem me af op jou en bijvoorbeeld de vraag waar je mee rondloopt. Via beeld, mijn lichaam en via woorden en vragen krijg ik allerlei boodschappen door. Deze neem ik op en het audiobestand stuur ik daarna naar je op)
  • Soulclear Conversation ofwel Gesprek met de ziel (1-op-1 gesprek waarin ik afgestemd ben op jou en de boodschappen zoals in de reading direct aan je doorgeef, zo ontstaat er een gesprek.Bovenstaande kun je allemaal aanvragen via de mail info@n-door.nl , WhatsApp of bellen naar 06-11233972, of via social media (FB: Soulclear & Instagram: soulclear_wendy.)
Contact

Wat mag ik voor jou zien, voelen, doorkrijgen??

0