fbpx

Werken op zielsniveau

Met werken op zielsniveau bedoel ik dat ik contact maak met jouw ziel met een vraag of als je een boodschap door wilt krijgen.
Hier voel je niets van en merk je niets van.
Maar naast de ziel, kunnen er ook andere boodschappen van spirit guides of Engelen en dergelijke doorgegeven worden op zielsniveau.

Jouw ziel praat met jou via het onderbewuste, via je intuïtie en je hart.
Het is voor velen van ons moeilijk om met onze ziel in contact te komen. We zijn daar vaak voor afgeschermd.
De ziel heeft veel te vertellen, en dit kan op ieder moment ook verschillend zijn. Zo kan het ene moment aangegeven worden dat er rust gevonden mag worden in zichzelf, en het andere moment dat er iets vastzit in het lichaam wat eruit mag bijvoorbeeld.

Door mijn ervaring met werken op zielsniveau, bied ik diensten aan om anderen boodschappen door te kunnen geven vanuit hun eigen ziel, hun ‘spirit team’, het Universum, Engelen, hoe je het wilt zien. Er zijn in ieder geval genoeg helpers die bepaalde boodschappen door willen geven als mensen daarvoor open staan of om hulp vragen.

Wat bied ik aan?

  • Zielsreading
  • Gesprek met de ziel
  • Zielsboodschap
  • Wolken fluistering

Zielsreading

De zielsreading gebeurt op basis van een vraag die gesteld wordt. Dit is geheel op afstand, dus je kunt ondertussen gewoon boodschappen doen bij wijze van. Je voelt er niets van en merkt er niets van.

Tijdens de reading praat ik met een recorder alles in wat ik voel, zie, ervaar, hoor. Deze opname stuur ik dan door. Deze kun je thuis op het gemakje terugluisteren en ook zo vaak beluisteren als je wilt.

Een reading kost €25,-
Zou je graag ook een uitgetypte reading ontvangen, dan zijn de kosten €35,-Gesprek met de ziel

Een gesprek met de ziel is een online gesprek waarin je een vraag of thema kunt stellen. Ik tune dan in op wat er zoal over deze vraag of dit onderwerp naar voren mag komen.
Ik doe dit door te voelen in mijn lichaam en uit te spreken wat ik voel en wat dit wil zeggen.
Door beelden te zien (met mijn ogen gesloten), die een boodschap met zich meedragen.
Door intuïtieve boodschappen of vragen die naar voren komen die ik kan doorgeven of aan je kan stellen.

Het gesprek vindt plaats in Zoom (ik stuur van tevoren een link via de mail), en kan eventueel worden opgenomen als je de opname wenst terug te kijken. Je kunt ook zelf de recorder van je telefoon gebruiken om het gesprek op te nemen.

Een gesprek met de ziel kost €65,- voor een uur.

Zou je tijdens deze sessie ook graag healing ontvangen, dan kost de sessie €75,-Zielsboodschap

De zielsboodschap is korter dan de reading, maar krachtig. Ik vraag om beelden te mogen zien. Hetgeen ik te zien krijg schrijf ik op en bij deze beelden hoort een boodschap. Deze schrijf ik ook uit.
Ik schrijf het uit met pen en papier omdat het fijn is om in flow te schrijven en eventueel er een kleine schets bij te zetten van hetgeen ik te zien kreeg.
Ik maak een foto van de boodschap en deze stuur ik naar je door.

Van een boodschap mag je de prijs zelf bepalen.
(denk aan een prijs tussen de €10,- en €25,- wat jij de boodschap waard vindt op dat moment).


NIEUW!! Wolken fluistering

De wolken brengen ons boodschappen.
Deze boodschappen komen niet altijd bij ons door.
Valt je oog op een bepaalde vorm, een wolkenformatie, een bepaalde lichtinval, etc. maak er een foto van en stuur deze naar me door.
Ik werk dan uit wat de bepaalde wolken jou willen vertellen.

Bijvoorbeeld zie ik in het plaatje hierboven een stamhoofd van Indianen, die wel vaker tot mij komt in beelden die ik voor mijzelf zie. Hij brengt dan een boodschap voor mij mee.

Een wolken fluistering kost €9,99.


Bovenstaande kun je allemaal aanvragen via de mail info@n-door.nl , WhatsApp 0611233972, of via social media (FB: en-door met Wendy & Instagram: inbalans_endoor.
Contact

Ik hoor graag van je welke prachtige beelden, boodschappen of antwoorden ik je mag doorgeven.

0