fbpx

Spark call

Wat is een ‘Spark Call’

Iedere maand is het mogelijk om een gratis 30 minuten durend gesprek aan te vragen om samen te praten over dingen zoals:

  • Het gevoel dat alles te veel aan het worden is
  • Je in de burn-out zit en graag met iemand erover wilt praten
  • Een gesprek met baas/arbo-arts gepland staat en je graag tips krijgt om je hierop voor te bereiden
  • Je gehoord wilt voelen
  • Ervaringen uitwisselen hoe je die burn-out sterker te boven komt
  • Handvatten om een burn-out tegen te gaan
  • Praten over een gezinslid, familielid, vriendin die middenin een burn-out zit

Spark Call

‘Spark call’
om het vuurtje weer
aan te wakkeren


Waarom ik dit doe?

Omdat ik weet hoe het is om in een burn-out te zitten en ik weet hoe het is om veel op je pad naar herstel uit te zoeken en uit te vinden. Ik wil enorm graag mensen helpen om die burn-out te voorkomen of sterker uit te kunnen komen. Daarom bied ik deze mogelijkheid aan.

Klik hier om een afspraak met mij in te plannen.

Update: Voor september zijn er nog 4 plaatsen vrij voor de spark call.


Mocht je er graag gebruik van maken, maar zit het voor de komende maand vol? Iedere maand stel ik 4 nieuwe plekken open. Mocht je niet zo lang willen wachten, kun je altijd contact met me opnemen door mij te mailen, bellen of appen. Zie de gegevens hier.


Ik schreef onlangs een gratis e-book met daarin de 5 belangrijkste stappen van herkenning tot herstel. Klik hier om deze te downloaden.


Ik heb Wendy leren kennen als iemand met een grote passie en een drive om mensen te helpen. Ze is een heel open persoon, dit merkte ik tijdens onze kennismaking. Er was direct een fijne sfeer in het gesprek. Wendy deelt haar eigen verhaal om je op je gemak te stellen en geeft je een gevoel van vertrouwen wanneer je je verhaal met haar deelt. Vanuit haar eigen ervaring en expertise voelt zij wat je nodig hebt en kan ze je verder helpen.
Aurélie Veltema


Wat komen gaat is zoveel mooier dan wat is geweest!

0