fbpx

Soul Journey Ceremonie

Ga samen met jouw prachtige Ziel op reis. Op een ‘Soul Journey’, tijdens deze super krachtige, hart openende, helende ceremonie.

Tijdens deze ceremonie gaan we op trancereis onder het genot van heerlijke cacao, prachtige muziek, de elementen, de windrichtingen, (sound)healing, instrumenten en oertaal.

Deze innerlijke reis brengt je een innerlijke rust, brengt je nader tot jezelf. Er wordt een beweging gemaakt van hoofd naar hart waar je een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen kunt maken.
De cacao opent het hart.
De ceremonie heeft een helende werking door de opbouw met geluiden, muziek, instrumenten, klanken, etc.
Onbalans in het lichaam wordt weer terug in balans gebracht door de windrichtingen en elementen die voorbij komen tijdens de ceremonie.

De reis die we samen maken deze middag is een moment voor jeZelf.
Een helende, innerlijke reis.

Ga je mee?


Wat is ceremoniële cacao?

Ceremoniële cacao is pure cacao (kakaw), ofwel zonder toevoegingen.
Voor de ceremoniële cacao wordt 42 gram pure cacao gebruikt samen met plantaardige melk en met nog een aantal kruiden die ik hieraan toevoeg.

Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt als hartopenend medicijn om te kunnen verbinden met de liefde die door ons hart en lichaam stroomt.

De cacao helpt om van het hoofd naar het hart te zakken en de hele reis die we samen maken vanuit liefde te beleven.

Deze waardevolle reis kan ook met een minder sterk kopje cacao gevolgd worden. Ook zonder de cacao gebeurt er al heel veel in en om je heen.


Naast cacao is het mogelijk om microdosering truffels (ca. 1 gram) in te nemen bij de ceremonie om net iets dieper te kunnen gaan tijdens de reis. De cacao opent het hart en de psilocybine in de truffels opent de geest. De paddestoel en de cacao zijn zogenoemde ‘plant teachers’ die ons ondersteunen in onze kracht te staan. Voor velen is ceremoniële cacao een heerlijke (en zeer welkome) combinatie met de microdosering van truffels.
De microdosering alleen als het goed voelt om deze in te zetten voor deze ceremonie.

Daarnaast is het ook nog mogelijk om het plantmedicijn rapé (uitgesproken hapé) in te zetten gedurende de reis. Dit is een heilig kruid uit het Amazonegebied en wordt door inheemse stammen gebruikt voor rituele plechtigheden en om de genezende werking. Door middel van een pijpje, tepi, wordt het poeder in de neus geblazen. Dit zorgt vooral voor een heldere geest. Maar ook hierbij geldt, alleen als dit goed voelt om in te zetten.
De cacao alleen al geeft tijdens een ceremonie krachtige inzichten.


Ceremoniële cacao

Hoe ziet deze ‘journey’ er ongeveer uit?

We beginnen met samenkomen en verbinding met elkaar te maken.
De ceremonie wordt hierna voorbereid. Daarna drinken we een heerlijk kopje cacao en na een kort verhaal gaan jullie in een fijne houding zitten of liggen.

Ik neem jullie middels muziek, mijn stem, instrumenten, de windrichtingen en de bijbehorende elementen, mee op reis.
Geef je over aan deze prachtige reis die een diepe helende werking heeft.

Eerder noemde ik het een trancereis, dit houdt in dat je in een diepe rust komt, in een dieper bewustzijn gaan. Je kunt het vergelijken met dromen. Ze noemen het daarom ook weleens droomstaat.
Stel je voor dat je naar buiten kijkt en weg zit te dromen, dan ben je ook in een soort trancestaat. Als je mediteert ben je ook in een trancestaat. Daar kun je het dus mee vergelijken.


Soundhealing

Healing kan op verschillende manieren plaatsvinden. Bijvoorbeeld door middel van energie die via de handen of het lichaam wordt overgedragen (reiki en healing).
Maar ook door klanken, muziek, geluid wordt er van alles in jouw lichaam aangeraakt, waardoor een helende werking in jouw lichaam op kan treden.

Tijdens deze reis neem ik jullie mee langs verschillende levensfasen. Van de geboorte tot en met in de volwassenheid. We lopen ze allemaal langs.
En dit doe ik door de elementen mee te nemen en deze elementen te laten spreken en de bijbehorende heling te geven in jouw lichaam.


Locatie voor de ceremonie

De locatie is in Yogastudio Yogaster in Boxtel.
Ik hou een maximum van 6 personen aan voor de ceremonies.

De energie die rondom de locatie hangt is werkelijk fantastisch en alleen die energie doet al zoveel goeds voor ons! Alleen al het samen Zijn hier doet al zoveel.
Daarom is deze reis een enorm waardevolle ervaring.


Data

Op de volgende data neem ik mensen mee op deze prachtige reis:

Zaterdag 23 oktober

Van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Nieuwe data in november volgen hopelijk snel.


Ervaringen van deelneemsters

“Dankbaar, liefdevol, integer, krachtig en kwetsbaar! Prachtige locatie. Taal kan deze reis niet de juiste woorden geven. Het is een beleving waarin klanken, muziek, beelden, ceremonieel werk samen komen en jou brengt wat jij op dat moment nodig hebt! DANKJEWEL lieve Wendy voor het creëren van deze prachtige reis!!”
Marieke van Vught

“Zaterdag 10 april heb ik deze ceremonie bijgewoond.
Het was in 1 woord GEWELDIG!
Wendy is een bijzondere persoonlijkheid die je via het sjamanisme meeneemt naar andere dimensies. De muziek, de omgeving, de sfeer, ennnn de cacao natuurlijk, brengen je naar een prachtige wereld zonder negatieve effecten. Na 2 uur ben je terug van deze innerlijke reis, waarna je je helder, voldaan en levendig voelt.
Super ervaring! Dank je wel Wendy!”
Monique

“Bedankt voor de mooie middag! Vond het echt een hele bijzondere ervaring en het voelt echt alsof ik veel los hebben kunnen laten! Je hebt echt een mooie gave. Vond het ook een fijne sfeer met de andere vrouwen.
Ik kom graag weer een keer.”
L.H.

Wat was het mooi! In een heerlijke ruimte bij het bos kwam ik heel snel in mijn reis na het nemen van de cacao en microdose truffels. De muziek die Wendy maakte was perfect en de regen tikte luid tegen het dak en de ramen, alsof ik in een oerwoud lag. Ik heb mede dankzij haar fijne instrumenten en de plantmedicijnen een prachtige reis mogen maken naar Moeder Aarde en zoveel Spirit Animals gezien. Het was een prachtige en diepe ervaring.
Dank je wel Wendy voor jouw fijne energie!”
Sylvie


Kosten

€75,- per persoon voor een hartopenende middag vol liefde, licht en verwondering.
Hierbij zijn hapjes en thee inbegrepen.

Wil je graag met een vriendin of een partner apart een ceremonie doen dan is dit ook mogelijk. Neem dan contact met mij op om samen een moment in te plannen. Kosten €175,- per persoon.

Voor een individuele ceremonie, zie ‘Relight your Soulpath’.
Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen voor een individuele ceremonie.


Meld je nu aan voor een van deze fantastische reis!!
Geef aub bij achternaam aan voor welke datum je je graag wilt aanmelden.

Na aanmelding (dit kan ook telefonisch of via social media bijvoorbeeld) ontvang je van mij een welkomstmail met meer informatie.

Heb je nog vragen, neem dan aub contact met mij op.
Ik hoor graag van je.


Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

0