fbpx

Over Soulclear

Mijn naam is Wendy Huijbers-Breepoel en ik richtte mijn praktijk eerst onder de naam ‘&door’ op eind 2018.

De praktijk heeft sinds eind 2018 wel een paar veranderingen doorgemaakt. Zo begon ik met voeding, hormonen en leefstijl, maar mijn interesse lag altijd meer bij de stresskant van het hormonen verhaal.

Ik begeleidde zo’n 1,5 jaar voornamelijk bij burn-out herstel totdat ik mijn heldere waarnemingen verder ontwikkelde.
Met ‘heldere waarnemingen’ bedoel ik alles wat ik door mag krijgen voor iemand door middel van beelden zien, voelen, het doorkrijgen van woorden, zinnen en/of vragen, ofwel helderzien, heldervoelen, helderhoren en helderweten.

Zo leerde ik werken met de ziel, ofwel kan ik me afstemmen op een persoon en krijg ik via de Ziel, het hogerbewuste of de Spirits boodschappen door.
Hieronder, bij het kopje ‘Sjamanisme’ ga ik hier verder op in.

Daarna kwam het besef dat de naam &door niet langer bij mij en mijn diensten paste, en dus was het tijd voor een nieuwe naam.

SOULCLEAR

Door het werken met de ziel, en o.a. de helderziendheid ontstond deze naam. Daar hoorde dan ook een nieuw logo bij die je hierboven ziet.
Hierin is het gewei van Victor verwerkt, ofwel de sjamanendrum waar ik veel mee samenwerk.

Wat mag ik voor jou doorkrijgen, zien en/of voelen?


Sjamanisme

Ik werk veel met de principes van het sjamanisme en draag dan ook de titel van ‘modern medicine Woman’.
Het woord medicijn heeft een slechte reputatie gekregen doordat de farmaceutische industrie middelen (medicijnen) produceert ter symptoombestrijding.

In het sjamanisme wordt altijd holistisch gekeken, ofwel wordt de hele persoon in het genezingsproces meegenomen. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Er mag weer balans ontstaan in het systeem van de mens.
Door fysiek bijvoorbeeld een uitslag weg te krijgen met een crème, wordt het onderliggende probleem niet aangepakt.

De titel ‘moderne medicijn vrouw’ wordt gebruikt omdat er in het sjamanisme gebruik wordt gemaakt van verschillende soorten ‘medicijnen’. Dit kan zijn door het gebruik van plantmedicijnen, denk aan kruiden en planten. De planten die ik inzet zijn vooral tijdens de ceremonies: ceremoniële cacao, microdosering truffels en rapé. Lees hier meer over bij ‘Souljourney Ceremonie’.

Verder zijn healing en Soundhealing prachtige medicijnen om in te zetten. Healing is om het lichaam verder in balans te brengen, uit te balanceren. Datgene omhoog te halen en te helen waar het de tijd voor is voor jou.

Ook het medicijn van reizen van hoofd naar hart is een hele belangrijke! Het leven vanuit jouw kern, jouw Zielsverlangen, rust en ruimte! Daarvoor neem ik graag mensen mee op reis door ‘Into the forest we go’.

Tot slot het medicijn van de heldere waarnemingen die ik hierboven noemde, helderzien, heldervoelen en helderweten. Hierin train ik ook anderen om te leren om de zintuigen verder te ontwikkelen voor het ontvangen van heldere waarnemingen in de ‘Soul Clarity Training’.

Het medicijn van de heldere waarnemingen zet in bij ‘werken met de ziel’ en bij de healing sessies ‘Awaken your Soul session’.

Zoals je ziet zijn er meerdere vormen van ‘medicijn’ die ik inzet.
Ben je benieuwd welke vorm op dit moment het beste op jouw Zielspad past.
Neem contact met me op en ik hoor graag jouw hulpvraag om zo de beste sessie bij jouw wensen af te stemmen.
Ook een combinatie van meerdere diensten is mogelijk.


Doneren aan goede doelen

Een deel van mijn opbrengst gaat naar goede doelen. Een goed doel waar ik aan geef is Survival International voor het behoud van indigenous tribes, ofwel stammen die volgens hun aloude gebruiken willen kunnen blijven leven, hun tradities en land in stand willen kunnen houden. De tribes worden al honderden jaren geteisterd, hun land afgenomen, etc.
Klik op onderstaande foto om op de website meer te lezen.

0