fbpx

Over Soulclear

Mijn naam is Wendy Huijbers-Breepoel en ik richtte &door eind 2018 op omdat ik vanaf kleins af aan altijd mensen wilde helpen en begeleiden en omdat ik altijd een goed luisterend oor was en nog steeds ben voor anderen.

De praktijk heeft sinds eind 2018 wel een paar veranderingen doorgemaakt. Zo begon ik met voeding, hormonen en leefstijl, maar mijn interesse lag altijd meer bij de stresskant van het hormonen verhaal.

Ik begeleidde bij burn-out herstel totdat ik mijn gaven(*) ontdekte die ik niet langer kon en ook niet langer wilde negeren. Nog steeds begeleid ik bij burn-out herstel, maar de focus ligt vaak meer op de laatste fase van het herstel. De fase waarin mensen kostte wat kost willen voorkomen dat het ze nog eens zal overkomen. En dat doen we door aan onszelf te werken.

(*) Met gaven bedoel ik dan alles wat ik door mag krijgen voor iemand door middel van beelden zien, voelen, en het doorkrijgen van woorden, zinnen en/of vragen, ofwel helderzien, heldervoelen en helderweten.

Zo leerde ik werken met de ziel, ofwel kan ik me afstemmen op een persoon en krijg ik via de ziel of het onderbewuste van de persoon dingen door.
Het kan al klein, door middel van een boodschap, of een reading is meer op basis van een vraag of thema en dus uitgebreider.
Een gesprek met de ziel, dan gaan we echt samen in gesprek en alles wat tijdens het gesprek via mij door mag komen, geef ik meteen door.
En in combinatie met healing geef ik ook ‘Awaken your Soul sessies‘.

Daarna kwam het besef dat de naam &door niet langer bij mij en mijn diensten paste, en dus was het tijd voor een nieuwe naam.

SOULCLEAR

Door het werken met de ziel, en o.a. de helderziendheid ontstond deze naam. Daar hoorde dan ook een nieuw logo bij die je hierboven ziet.
Hierin is het gewei van Victor verwerkt, ofwel de sjamanendrum waar ik veel mee samenwerk.

0