fbpx

Ontwaken uit de burn-out

Ontwaken uit de burn-out is een online programma welke ik heb opgezet om vrouwen te begeleiden met een nieuwe kijk op dingen na de burn-out.Waarom ‘ontwaken uit de burn-out’?

Uit eigen ervaring weet ik dat de burn-out een moment is in ons leven om ons wakker te schudden. Hoe we het tot dan toe deden werkte niet voor ons. Dat was niet voor niets. We hadden het nodig om wakker geschud te worden. We mochten in gaan zien dat het zo niet langer kon en dat het nu dus anders mag.

We kunnen tijdens die burn-out gaan ontdekken waarom we in de burn-out terecht kwamen, we kunnen oude dingen aankijken die we ver weg hadden gestopt, en we ontdekken dat er toch wel meer is dan we tot dan toe gedacht hadden.

Ik weet hoe het is om meer te willen weten, maar waar zoek je dan? Van alles kwam op mijn pad en als de spons die ik ben, heb ik enorm veel informatie opgeslurpt.
Nu wil ik anderen helpen om te ontwaken uit die burn-out en te gaan zien wat er nog meer is. Wat het leven ons nog meer te bieden heeft.

Ik kan vertellen wat er nog meer is, zoals over: Naar binnen keren, dualiteit, de kracht van vergeving en loslaten, van hoofd naar hart, engelen/spirits/gidsen, het Universum, sterrenstelsels, leven met de maan, numerologie, astrologie, 3D-5D, gebeurtenissen in de wereld, verhoging van de frequentie, synchroniciteit, wet van aantrekking, en nog veel meer.

Lees hier meer over mij.


Hoe ziet het programma eruit?

We gaan 3 maanden lang met een klein groepje aan de slag.
In die 3 maanden tijd hebben we om de drie weken een persoonlijke zoom-call(*). We bespreken hetgeen jou op dat moment bezighoudt en welke vragen jij op dat moment voor mij hebt.

Naast de individuele zoom-call, hebben we ook eens per maand een gezamenlijke zoom-call. Ook voor deze call pakken we een of meerdere onderwerpen waar we het samen over hebben. Er is tijd voor meditatie, een orakelkaart pakken, ervaringen of verhalen delen, vragen stellen, etc.

(*): Zie hieronder bij overige vragen wat een zoom-call inhoudt.

Daarnaast kom ik iedere week live op FB(*), waar ik spreek over een onderwerp waar jullie op dat moment graag meer over willen weten. Zo bouwen we het op dat hetgeen jullie willen weten ook besproken wordt.

Dit kan gaan over onderwerpen zoals ik in de inleiding geschreven heb.
Wij hebben enorm veel kracht in ons en om ons heen. Wij kunnen een verschil maken in onszelf en daarmee ook om ons heen.


Jij hebt de kracht om de wereld te verbeteren!
Dan dien je wel bij jezelf te beginnen.

Wendy Huijbers

Het is mijn bedoeling om in flow te zijn tijdens dit programma. Zowel jij als ik. Ik kan hele onderwerpen uitwerken om het over te hebben, maar het kan zijn dat jouw interesse daar niet ligt. Daarom leg ik niks vast.
Ik wil iedereen zover mogelijk vooruit kunnen helpen in deze 3 maanden tijd, en zelfs daarna nog als daar behoefte aan is. Iedereen is op een ander punt, maar allemaal willen jullie wel ontwaken. Daarom bespreken we ook veel individueel en niet alleen in een groep.


Wanneer starten we?

Maandag 22 juni, dan zitten we in de nieuwe maan energie. De energie van doen, van actie ondernemen, intenties zetten, wensen uitspreken. Dat is dan ook waar we die week mee zullen beginnen.


Extra’s

  • Je krijgt er een online familieopstelling bij inclusief gesprek van in totaal een uur. (t.w.v. €57,-)
  • Je krijgt voorafgaand aan de start een zielsboodschap. (t.w.v. €17,50 *)
  • Ik trek iedere keer een orakelkaart voor de individuele -en groepsgesprekken

EN!!
De eerste 2 inschrijvingen krijgen nog een zielsreading t.w.v. €25,- cadeau.

(* Zielsboodschappen hebben voor iedereen een waarde tussen de €10,- en €25,-. Ik heb hier een gemiddelde aangehouden)


Wat zijn de kosten voor het programma?

Vanaf het begin zat het bedrag €333,- in mijn hoofd, voor 3 maanden begeleiding voor het ontwaken uit die levensveranderende gebeurtenis, ofwel de burn-out.

De betekenis van het getal 333 is: “Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je – op vele niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.” (Bron: Getallen van de Engelen – Doreen Virtue)


Aanmelden

Ik wil met alle geïnteresseerden van tevoren graag een gesprek inplannen, dus ben je geïnteresseerd, meld je hieronder aan en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen.

Heb je nog vragen en staat je vraag niet bij de vraag + antwoorden onderin? Neem dan contact met me op.
Stuur een mailtje naar info@n-door.nl. Je kunt bellen of appen naar 06-11233972.
Uiteraard kun je ook via Facebook of Instagram contact met me opnemen.


* indicates required

Vragen + antwoorden

Wat is een Zoom-call?
Zoom is net zoiets als Skype. Je krijgt van mij een link via de mail. Zodra je daarop klikt dan kom je online bij mij in een videogesprek. Voor de groepssessies werkt dit ook op deze manier.

Ik heb geen FB, hoe moet het dan?
FB kun je eventueel anoniem aanmaken voor alleen onze ‘ontwaken uit de burn-out’ groep. Na het programma kun je deze eventueel weer verwijderen. Mocht je geen FB willen gebruiken, kan ik ook op youtube live gaan, of een besloten groep op Instagram aanmaken. Meerdere opties zijn mogelijk om toch alles live te kunnen zien, of terug te kunnen kijken.
Het voordeel van een FB groep is wel dat er onderling ook eventueel gedeeld kan worden.

Hoe groot wordt de groep?
Ik wil graag een maximaal van 10 personen aanhouden, zodat het overzichtelijk blijft. Hoe kleiner, des te meer persoonlijke aandacht ik kan geven, en dat vind ik belangrijk in dit proces.

Kan ik in termijnen betalen?
Dat kan zeker. Je kunt aangeven of je dan in 2 of 3 keer wilt betalen. Ik maak dan aparte facturen op en stuur die apart naar je toe over de 3 maanden verspreid. Ik breng een klein bedrag in rekening voor het opstellen van de aparte facturen.
In twee keer betalen is 2x €168,-
In drie keer betalen is 3x €113,-

Ik ga misschien nog op vakantie deze zomer, maakt dat uit?
Nee, dit maakt niets uit. We hebben hier rekening mee houden met de individuele gesprekken en ook met de groepsgesprekken en lives etc. Je kunt alles in je eigen tempo bekijken, dus ook vanuit de tuin op een heerlijke zomeravond bij wijze van.

Zijn er ervaringen met dit programma?
Dit is de eerste keer dat het programma gaat draaien, vandaar dat de prijs voor 3 maanden begeleiding nog relatief laag ligt. Deze prijs zal in de toekomst mogelijk omhoog gaan, maar als het goed voelt, zal het zo blijven.


0