fbpx

Ontwaken in jeZelf

Ontwaken in jeZelf is een online programma welke ik heb opgezet om vrouwen te begeleiden naar hun ware Zelf.

Het programma is 7 september van start gegaan.
De volgende ronde zal 11 januari van start gaan. Je kunt je nu al aanmelden.


Wil jij:

 • Meer vanuit je hart, ziel, gevoel, intuïtie leven?
 • Weten hoe je naar binnen kunt keren?
 • Onvoorwaardelijke liefde door je hele lichaam voelen stromen?
 • Leren je hoofd (ego) meer tot stilte te krijgen?
 • Goed kunnen gronden, dichtbij jezelf zijn en blijven de hele dag door?
 • Begrijpen waarom een levensveranderende gebeurtenis jou ‘overkwam’?
 • Meer met de natuur mee leren bewegen?
 • Jouw frequentie leren verhogen?
 • Het donker in jou leren omarmen / accepteren wie je bent en waarom jij jij bent?
 • Ontwaken in de persoon die jij in dit leven behoort te zijn?
 • In een kleine groep gelijkgestemden en samen met mij deze reis aangaan?

Dan is dit hele persoonlijke programma heel passend voor jou.
Lees snel verder voor meer informatie.


Waarom ‘ontwaken in jeZelf’?

Uit eigen ervaring weet ik dat de burn-out voor mij een moment was in mijn leven om mij wakker te schudden. Hoe ik het tot dan toe deed werkte niet voor mij. Dat was niet voor niets. We hebben het soms nodig om wakker geschud te worden. Dat we mogen in gaan zien dat het zo niet langer kan en dat het nu dus anders mag.

We kunnen tijdens een levensveranderende gebeurtenis, zoals een burn-out of depressie of verlies, gaan ontdekken waarom we in die periode terecht kwamen, we kunnen oude dingen aankijken die we ver weg hadden gestopt, en we ontdekken dat er toch wel meer is dan we tot dan toe gedacht hadden.

Ik weet hoe het is om meer te willen weten, maar waar zoek je dan? Van alles kwam op mijn pad en als de spons die ik ben, heb ik enorm veel informatie opgeslurpt.
Nu wil ik anderen helpen om te ontwaken in zichzelf en te gaan zien wat er nog meer is. Wat het leven ons nog meer te bieden heeft.

Ik kan vertellen wat er nog meer is, zoals over: Naar binnen keren, dualiteit, de kracht van vergeving en loslaten, van hoofd naar hart, engelen/spirits/gidsen, het Universum, sterrenstelsels, leven met de maan, numerologie, astrologie, 3D-5D, gebeurtenissen in de wereld, verhoging van de frequentie, synchroniciteit, wet van aantrekking, en nog veel meer.

Lees hier meer over mij.


Hoe ziet het programma eruit?

We gaan 3 maanden lang met een klein groepje aan de slag.
In die 3 maanden tijd hebben we om de drie weken een persoonlijke zoom-call(*). We bespreken hetgeen jou op dat moment bezighoudt en welke vragen jij op dat moment voor mij hebt.

Naast de individuele zoom-call, hebben we ook eens per maand een gezamenlijke zoom-call. Ook voor deze call pakken we een of meerdere onderwerpen waar we het samen over hebben. Er is tijd voor meditatie, een orakelkaart pakken, ervaringen of verhalen delen, vragen stellen, etc.

(*): Zie hieronder bij overige vragen wat een zoom-call inhoudt.

Daarnaast kom ik regelmatig live op FB(*), waar ik spreek over een onderwerp waar jullie op dat moment graag meer over willen weten. Zo bouwen we het op dat hetgeen jullie willen weten ook besproken wordt.

Dit kan gaan over onderwerpen zoals ik in de inleiding geschreven heb.
Wij hebben enorm veel kracht in ons en om ons heen. Wij kunnen een verschil maken in onszelf en daarmee ook om ons heen.


Jij hebt de kracht om de wereld te verbeteren!
Dan dien je wel bij jezelf te beginnen.

Wendy Huijbers

Het is mijn bedoeling om in flow te zijn tijdens dit programma. Zowel jij als ik. Ik kan hele onderwerpen uitwerken om het over te hebben, maar het kan zijn dat jouw interesse daar niet ligt. Daarom leg ik niks vast.
Ik wil iedereen zover mogelijk vooruit kunnen helpen in deze 3 maanden tijd, en zelfs daarna nog als daar behoefte aan is. Iedereen is op een ander punt, maar allemaal willen jullie wel ontwaken. Daarom bespreken we ook veel individueel en niet alleen in een groep.


Wanneer starten we?

Maandag 11 januari
Dan zitten we nog middenin de winter. De periode van het jaar van naar binnen keren. Deze tijd van het jaar kunnen we tijdens dit programma mooi gebruiken.

Omdat we samen 3 maanden aan de slag gaan, lopen we een mooie tijd samen zij aan zij. We beginnen in de winter en lopen samen richting de lente.


Extra’s

 • Je krijgt er een extra sessie bij van een uur. (t.w.v. €60,-) Deze kun je inzetten zoals je wilt, bijvoorbeeld familieopstellingen, gesprek met de ziel, etc.
 • Voorafgaand aan de start krijg je een zielsboodschap. (t.w.v. €11,11)
 • Ik trek iedere keer een orakelkaart voor de individuele -en groepsgesprekken

EN!!
De eerste 2 inschrijvingen krijgen nog een zielsreading t.w.v. €25,- cadeau.


Wat zijn de kosten voor het programma?

Vanaf het begin zat het bedrag €333,- in mijn hoofd, voor 3 maanden begeleiding voor het ontwaken in je puurste vorm van zijn, ofwel in jeZelf.

De betekenis van het getal 333 is: “Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je – op vele niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.” (Bron: Getallen van de Engelen – Doreen Virtue)


Aanmelden

Meld je hieronder aan en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en kun je je meteen aanmelden voor de besloten FB groep.

Heb je nog vragen en staat je vraag niet bij de vraag + antwoorden onderin? Neem dan contact met me op.
Stuur een mailtje naar info@n-door.nl. Je kunt bellen of appen naar 06-11233972.
Uiteraard kun je ook via Facebook of Instagram contact met me opnemen.


Vragen + antwoorden

Wat is een Zoom-call?
Zoom is net zoiets als Skype. Je krijgt van mij een link via de mail. Zodra je daarop klikt dan kom je online bij mij in een videogesprek. Voor de groepssessies werkt dit ook op deze manier.

Ik heb geen FB, hoe moet het dan?
FB kun je eventueel anoniem aanmaken voor alleen onze ‘ontwaken in jezelf’ groep. Na het programma kun je deze eventueel weer verwijderen.

Hoe groot wordt de groep?
Ik wil graag een maximaal van 6 personen aanhouden, zodat het overzichtelijk blijft. Hoe kleiner, des te meer persoonlijke aandacht ik kan geven, en dat vind ik belangrijk in dit proces.

Kan ik in termijnen betalen?
Dat kan zeker. Je kunt aangeven of je dan in 2 of 3 keer wilt betalen. Ik maak dan aparte facturen op en stuur die apart naar je toe over de 3 maanden verspreid. Ik breng een klein bedrag in rekening voor het opstellen van de aparte facturen.
In twee keer betalen is 2x €168,-
In drie keer betalen is 3x €113,-

Ik ga misschien nog op vakantie in deze periode, maakt dat uit?
Nee, dit maakt niets uit. We kunnen hier rekening mee houden met de individuele gesprekken en ook met de groepsgesprekken en lives etc. Je kunt alles in je eigen tempo bekijken, dus ook vanuit de tuin op een heerlijke zomeravond bij wijze van.

Zijn er ervaringen met dit programma?
Dit is de eerste keer dat het programma gaat draaien, vandaar dat de prijs voor 3 maanden begeleiding nog relatief laag ligt. Deze prijs zal in de toekomst mogelijk omhoog gaan, maar als het goed voelt, zal het zo blijven.


0