fbpx
Coachingspraktijk &door,  Nieuw!!

Nieuws!! Medisch Centrum Liempde

Vanaf vandaag 4 februari 2020, neem ik iedere dinsdagmorgen van 8.30 tot 12.30 uur plaats in een praktijkruimte in Medisch Centrum Liempde.

In december 2019 werd ik benaderd door de huisartsen uit Medisch Centrum Liempde of ik interesse had om gebruik te maken van een praktijkruimte binnen het centrum.

Dit was iets wat ze mij geen twee keer hoefden te vertellen. Dus ik maakte een afspraak, zag de kamer en was meteen verkocht.

Op dinsdagmiddag, donderdag en vrijdag werk ik vanuit de praktijkruimte aan huis, en op dinsdagochtend werk ik in kamer 1 in het Medisch Centrum in Liempde.

Wat ik hier doe?

Ik begeleid mensen van herkenning tot en met herstel van een burn-out.
Ik gebruik hiervoor de holistische aanpak, wat wil zeggen de persoon in zijn/haar geheel, ofwel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.


Wat kan ik verwachten?

We hebben een eerste gesprek waarin we bepalen waar je op dit moment staat en nodig hebt. Van daaruit kijken we samen wat goed is voor jou.
Iedereen ervaart een burn-out anders en daarom is het heel erg persoonsgebonden. Wat voor jou werkt hoeft voor een ander niet van toepassing te zijn.

Er vinden 1-op-1 gesprekken plaats. Deze kunnen in de praktijk of in de natuur, tijdens een wandeling, plaatsvinden.
Voor het onderdeel ontspanning bied ik reiki-behandelingen, begeleiding bij meditaties, gronden/aarden en visualisaties aan.
Verder maak ik gebruik van familieopstellingen in verschillende vormen.
Ik maak ook gebruik van edelstenen, maanstanden, etherische oliën, orakelkaarten en zielsreadingen.

Binnenkort zullen er ook weer meer workshops en trainingen volgen.

Neem hier contact met me op voor vragen of het plannen van een afspraak.Zie voor meer informatie ook de website van het Medisch Centrum: https://www.mcliempde.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0