fbpx

Healing

Healing… wat is dat nu eigenlijk? Het woord healing betekent letterlijk heling ofwel: genezing.
Ons lichaam kent het zelfhelende vermogen. Vaak echter is een steun bij dit zelfhelend vermogen heel welkom. Dit kan in de vorm van heling ideaal zijn.


Healing is prachtig!

Heling is iets wat vaak als spiritueel gezien wordt. Dit is omdat het via energie verloopt.
Als je bedenkt dat alles, maar dan ook echt alles energie is (denk aan de stoel waar je op zit of de telefoon die je in je hand hebt), kun je je misschien bedenken dat heling heel helpend is bij klachten of problemen.

Healing wordt onder andere ingezet bij lichamelijke klachten, maar ook bij vastzittende emoties zoals boosheid of angst. Het wordt ingezet bij traumaverwerking, het in balans brengen van de chakra’s ofwel de verschillende energieknopen in het lichaam, bij het openen van het hart, het helpen uitspreken van hetgeen ongezegd bleef, etc.

Bij healing wordt uitgegaan van de levensenergie, ofwel Prana, Kundalini energie ofwel Chi, die door ons lichaam heen loopt. Deze loopt als een slang door de chakra’s naar boven toe. Dit is als alle chakra’s in balans zijn.
Als er ergens in het lichaam een onbalans is. Ofwel fysiek, geestelijk, emotioneel of spiritueel, dan blokkeert er iets in het lichaam en dit kan via lichamelijke problemen tot uiting komen.

Tijdens een heling worden blokkades opgespoord in het lichaam en er wordt d.v.m. onder andere energie die via mij doorgegeven wordt een doorstroming bevordert. Het zelfhelend vermogen die ons lichaam heeft wordt ook verder aangespoord door het krijgen van een healing.


Vormen van healing

In mijn praktijk biedt ik energetische healing op afstand aan.
Lees hier meer over de Soulclear Healing

Daarnaast biedt ik ook Soundhealing aan.
Lees hier meer over de Soundhealing.


Healing + Reading

Een Soulclear Reading voorafgaand aan een healing kan heel veel extra inzichten geven in de klachten waar je mee worstelt of waar je tegenaan loopt.
Tijdens een reading stem ik me op je af waardoor er door helderzien, heldervoelen en helderweten bepaalde dingen naar voren komen. Deze kunnen enorm bijdragen in de heling.
De reading kun je dan zien als voorafgaand onderzoek aan de heling. De reading zelf is ook al heel erg inzichtelijk en geeft ook vele handvaten om mee aan de slag te kunnen.

Boek je zowel een reading als een healing, betaal je eenmalig €85,- ipv. €93,33.

0