fbpx

Coaching voor bedrijven

U heeft werknemers in dienst, maar u merkt het volgende:

  • Valt het op dat bepaalde werknemers zich vaak ziek melden?
  • Is er sprake van personeel die steeds vaker regels aan de laars lappen?
  • Heerst er regelmatig een gespannen/negatieve sfeer rondom bepaalde werknemers?
  • Zijn er regelmatig werknemers die uitvallen met een burn-out?

Voor u als werkgever is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er speelt binnen het bedrijf in het algemeen, maar ook bij de werknemers. Uitval door een burn-out heeft vaak wel met het werk te maken, al is dat zeker niet de enige reden voor uitval.
Als baas/manager is het belangrijk om te weten wat een burn-out precies is, en hoe je het aan kunt zien komen bij een werknemer.


Voorkomen is beter dan genezen


Zoals hierboven staat is voorkomen beter dan genezen. Voor de werknemer zeker, maar voor de werkgever ook.
Helaas gaan de meeste mensen door totdat het te laat is en ze daadwerkelijk in die afgrond vallen die een burn-out is.
Daarom ben ik van mening dat de kennis bij bedrijven ook beter mag wat betreft overspannenheid en burn-outs.


Wat kan ik voor u of uw bedrijf betekenen?

  • Ik coach cliënten die tegen een burn-out aan lopen, of die reeds met een burn-out thuis zitten. Ik pas de stappen toe van herkenning tot herstel. Deze stappen beschrijf ik ook in mijn E-book. Mijn doel hierbij is om te luisteren naar de behoefte van de cliënten en ze beter en sterker uit de burn-out te krijgen.
  • Het kan ook mogelijk zijn dat u als baas/manager/ZZP-er stress ervaart en graag meer informatie krijgt over het ontstaan van een burn-out, stressreductie, handvatten ontvangen om hiermee om te gaan en die burn-out voor te zijn.
  • Daarnaast geef ik lezingen en workshops over onder andere stress, burn-out, hormonen en voeding. Zou u graag een lezing of workshop over dit onderwerp in uw bedrijf willen zien, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wie ben ik?

Het gezicht achter &door
Mijn naam is Wendy Huijbers-Breepoel en ik heb zelf een jaar met een burn-out thuis gezeten. Ik heb ondervonden hoe ik er sterker uit kon komen en heb er mijn missie van gemaakt om anderen hierbij te helpen.

0