fbpx

Awaken your Soul session

Wil je een unieke, rustgevende, maar ook inzichtelijke sessie ervaren? Vanaf nu kun je bij mij een ‘Awaken your Soul session’ boeken.

Wat houdt het in?

Reiki, healing, energetisch werk, helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, systemisch werk, ademwerk, innerlijk kind werk, bewustwording, aannemend hart, naar binnen leren keren, leven vanuit je hart/zielsmissie, sjamanistische drum.
Ik voelde al langer dat ik dit bij elkaar mocht pakken en er mijn draai aan mocht geven.
Zo kwam ik bij de ‘Awaken your Soul sessions’ uit.

Wat kun je verwachten?

Een hele fijne, relaxte healing van 60 minuten, bij mij in de praktijk op de massagetafel, waarbij we tijdens de sessie laten ontstaan wat zoal naar boven mag komen, wat ik mag doorkrijgen voor jou en wat er aangekeken of geheeld mag worden.

Een sessie verloopt intuïtief. Dat wil zeggen dat geen enkele sessie precies gelijk is.
Bij binnenkomst gaan we eerst zitten. Ik bied je iets te drinken aan. Je krijgt de kans om even te ‘landen’. We praten kort met elkaar en eventueel kun je een intentie zetten voor de sessie. Daarna vraag ik je om plaats te nemen op de massagetafel.
Ik ga je lichaam ‘scannen’ met mijn handen en kom dan plekken tegen die aandacht behoeven. Ik krijg tijdens het scannen op bepaalde plekken bepaalde gevoelens, beelden, woorden/zinnen/vragen mee, en deze spreek ik uit.

Heb je bepaalde klachten of wil je vooral een hele fijne ontspannende ervaring?
Voor beiden is deze sessie enorm fijn!

Prijzen

Deze session is te boeken vanaf 60 minuten.
60 minuten is €60,-

Heb je vragen over deze sessie? Kijk hieronder eerst bij de ‘meest gestelde vragen’. Staat jouw vraag er niet bij, stuur me dan een berichtje op mail met jouw vraag. Ik beantwoord deze graag.

Meer ‘Werken met de ziel’

Ik werk veel met de ziel. We hebben allemaal een ziel en een zielsmissie of zielsplan. We kunnen allemaal bij onze ziel komen, denk maar aan je hart of intuïtie volgen. Je kunt dit ook zien als dat het ingegeven wordt door je ziel. Je bent hier namelijk met een reden.
De meeste mensen kunnen echter niet zo goed bij de stem van hun ziel komen, daar kan ik dan bij helpen.

Dat kan door middel van bovenstaande session, of door middel van een zielsboodschap, zielsreading of gesprek met de ziel.

Meest gestelde vragen
 • Kun je dingen zien die ik niet wil dat je ziet? Kun je dingen uit mijn jeugd zien? Kun je enge dingen zien?

  Wat ik zie zijn voornamelijk dieren, voorwerpen en vormen. Ik zie geen gezichten voor anderen, ik zie geen enge dingen en ik zie al zeker niets wat jij niet zou willen dat ik zie.
  Je kunt het meer zien als voorwerpen of dieren die een boodschap met zich meebrengen. Soms is de boodschap meteen duidelijk, sowieso komen we er bijna altijd tijdens de sessie achter en soms gebeurt het ook dat ik je na de sessie nog een berichtje stuur met wat ik nog doorkrijg.
 • Hoe verloopt zo’n sessie precies?

  Het is veelal intuïtief, en zo is geen enkele sessie precies gelijk, maar ik kan wel zeggen dat bij binnenkomst we eerst gaan zitten. Ik bied je iets te drinken aan. Je krijgt de kans om even te ‘landen’. We praten kort met elkaar en daarna vraag ik je om plaats te nemen op de massagetafel.
  Ik ga je lichaam ‘scannen’ met mijn handen en kom dan plekken tegen die aandacht behoeven. Ik krijg tijdens het scannen op bepaalde plekken bepaalde gevoelens, beelden, woorden/zinnen/vragen mee, en deze spreek ik uit. Na de behandeling gaan we nog even kort nabespreken.
 • Hoe gaat het verder na een sessie?

  Dat is voor iedereen verschillend. Je krijgt bepaalde oefeningen of adviezen mee die je kunt opvolgen. Sowieso is het altijd belangrijk om na een sessie veel water te drinken om te helpen bij het afvoeren van wat er zoal losgekomen/losgetrild is tijdens de sessie.
  Daarnaast ik het ook belangrijk om thuis daarna veel op blote voeten te lopen om zo ook te aarden/gronden en af te voeren.
  Ik geef ook altijd als tip mee om thuis nog wel te schrijven over jouw ervaring met deze ‘session’.
 • Heb ik genoeg aan 1 sessie?

  Dit is voor iedereen verschillend. Als het een dieper geworteld probleem/klacht is, raad ik wel aan om een paar keer terug te komen als de sessie je goed bevallen is.
  Ik wil echter niemand iets verplichten of opleggen.
  Wat ik graag wil is dat mensen een fijne, helende ervaring hebben.
  Wel raad ik aan om niet alleen lichamelijk te werken, maar een balans te hebben met werken met het lichaam en werken met het hoofd, ofwel praten over bepaalde onderwerpen waar je tegenaan loopt.

0