Aanbod

&door helpt je bij het creëren van je eigen leefstijl, die geheel bij jou past en vol te houden is, zodat je beter in je vel zit.
&door biedt het volgende aan:

1-op-1 coaching

Door het volgen van 1-op-1 coaching bij &door realiseer je een beter blijvend resultaat doordat we alles voor jou als persoon op maat maken. 
Samen zoomen we in op jouw hulpvraag, leefstijl en eventuele klachten.
Tijdens de intake komen we samen tot een plan dat voor jou goed voelt en wat voor jou haalbaar is. Meer informatie over de 1-op-1 coaching vind je hier.

Wandel coaching

Mocht je problemen ondervinden met het ‘willen bewegen’, dan bied ik de mogelijkheid om een sessie al wandelend plaats te laten vinden.
Dit betekent dat we een deel van ons gesprek, of het gehele gesprek, buiten doorbrengen.
Dit kan vanuit mijn praktijk zijn naar een park hier in de buurt, of in een nabij gelegen bos. Klik hier voor meer informatie over dit aanbod.

Coachings pakketten

Je kunt losse sessies boeken, maar er zitten voordelen aan het boeken van een pakket. Zo kunnen we samen blijvend resultaat boeken en krijg je korting op de totaalprijs. Kijk hier voor meer voordelen van een pakket.

Lezingen, seminars

Ik praat met veel passie en plezier over mijn vakgebied. Ik deel graag mijn kennis met anderen. 
Eerstvolgende data:
– Op 17 maart 2019 zal ik spreken op de ‘Internationale vrouwendag’ te Oss. Zodra er meer bekend is over deze dag en meer informatie over de lezingen die ik verzorg lees je hier.

Supermarkt ‘Safari’

Als je de supermarkt in loopt, wordt je overladen door het grote aanbod. Maar wat zijn nu de beste keuzes om te maken? Hier kan ik je bij helpen. Klik snel verder en lees er hier meer over!S

Workshop ‘Lekker in je vel’

19 januari gaf ik een workshop samen met Nicole van SixthSense Coaching. Deze workshop zal in de toekomst nog vaker gegeven worden. Er is nog geen nieuwe datum vastgelegd.
Daarnaast is het mogelijk om een workshop aan te vragen in overleg.

banaan pindakaas