fbpx

Aanbod

Mijn naam is Wendy Huijbers en ik help cliënten bij het voorkomen van een burn-out, het te boven komen van een burn-out, en/of bij diverse hormonale klachten.
Hieronder vind je het volledige aanbod:

1-op-1 coaching

Door het volgen van 1-op-1 coaching bij &door realiseer je een beter blijvend resultaat doordat we alles voor jou als persoon op maat maken. 
Samen zoomen we in op jouw hulpvraag, leefstijl en eventuele klachten.
Tijdens de intake komen we samen tot een plan dat voor jou goed voelt en wat voor jou haalbaar is. Meer informatie over de 1-op-1 coaching vind je hier.


Wandel coaching

Mocht je problemen ondervinden met het ‘willen bewegen’, dan bied ik de mogelijkheid om een sessie al wandelend plaats te laten vinden.
Dit betekent dat we een deel van ons gesprek, of het gehele gesprek, buiten doorbrengen.
Dit kan vanuit mijn praktijk zijn naar een park hier in de buurt, of in een nabij gelegen bos. Klik hier voor meer informatie over dit aanbod.


Online coaching

Voor degenen die liever vanuit huis een gesprek aangaan, bied ik de mogelijkheid voor online coaching. Zo kan ik je toch helpen, maar hoef je daar de deur niet voor uit. Ik hoor het hier graag van je of ik je via online coaching van dienst kan zijn.


Coachings pakketten

Je kunt losse sessies boeken, maar er zitten voordelen aan het boeken van een pakket. Zo kunnen we samen blijvend resultaat boeken en krijg je korting op de totaalprijs. Kijk hier voor meer voordelen van een pakket.


Live middag ‘De burn-out te boven’

Tijdens een live middag gaan we in een groep van maximaal 8 personen dieper in op het hebben en te boven komen van een burn-out.
Nieuwe datum volgt.


Lezingen, seminars

Ik praat met veel passie en plezier over mijn vakgebied. Ik deel graag mijn kennis met anderen. 
Eerstvolgende data:
– Momenteel staat er geen lezing gepland.


0